středa 17. srpna 2011

First day in school

Včera sme boli v Open house , v mojej skole. Je to vlastne taká predpríprava na prvý den v skole. Takže som išla do všetkých tried, kde budem mať hodiny a  zoznamila sa s učitelmi. Dnes som mala prvu hodinu, vlastne každý den budem mat prvu hodinu American history. Druhú hodinu som mala nemčinu. Na nemčinu so mnou chodí aj jedna baba ,ktorá je tu z Rakuska tiež cez Rotary ,ale iba na jeden mesiac. Vela lludi dnes nosilo tricko s napisom Linkcrew, takže to boli tí ktorých som sa pýtala kde mám isť. Tá škola je bludisko. Tretiu hodinu som mala chemiu. tá učitelka je velmi milá. No len samozrejme , kde sme vyplnovali formular nevedela vypisat som svoju adresu. :D  Potom som mala ist na obed, ale zabudla som si ID kartu v skrinke. Ked som sa snazila otvorit moju skrinku neslo to. Tak som musela ist za mojou skolskou canselorkou a ta poslala so mnou dalsiu pani , ktorá mi ju musela otvorit. Ale už bolo neskoro a jednoducho som nestihla obed. Tak som hladovala po zvysok skoly.  V skole je hrozne teplo. 4. hodina bola photografia , čo bola super hodina. Tam je jeden chalan ,ktorého už poznam. Inak nemám žiadnu hodinu s niekym koho už poznam okrem telesnej. Po photography lesson som mala zbor. Boli tam zamí milí ludia. Učitel je uplne super. 6. hodinu som mala angličtinu, pri čom prvu knihu ktorú máme čítať je Of mice and man. Poslednu hodinu som mala telesnu. Tam som mala vela ludí , ktorých už poznam, aj moju host sestru. Bol to v celku dobrý den, spoznala som vela ludi. A teraz som hrozne unavena. 

V pondelok sme boli na pickniku :) toto je Missipi river

4 komentáře:

  1. No nadherne Gretka :)...ale na tej nemcine ti musi byt mega blbo-uz nemozes tak ziarit, ked nie som s tebou co? :D my dvaja ťahúni nasej triedy :D

    OdpovědětVymazat
  2. :D:D no presne, ved my sme super tím. Čítame na hodine jednu knihu a nemám sa koho pýtať, kde sme :D :)Ale zatiaľ sú všetci milí takže pohodička.

    OdpovědětVymazat
  3. of mice and man je velmi pekna kniha :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hej ja viem, minulý rok som ju musela čítať na anglinu. :)

    OdpovědětVymazat